Despre noi
CINE SUNTEM?

        

               Liga Studenților în Științe Politice și Administrative din cadrul SNSPA este singura organizație reprezentativă a studenților acestei Universități, reunind mai bine de 140 de voluntari pe care i-a strâns pe parcursul unui timp destul de scurt, din septembrie 2021 până în prezent.

          Liga are ca unic scop promovarea drepturilor studenților, sprijinirea acestora pentru a urma o carieră pe piața muncii, dezvoltarea personală și personală dar și alte calități și obiective pentru dezvoltarea acestora, toate reunite în activități de voluntariat.

                De asemenea, Liga își dorește să fie o legătură stabilă între doleanțele studenților și organele conducere a SNSPA (implicit a Facultăților din cadrul acesteia) și face tot posibilul ca studenții să aibă parte de cea mai calitativă experiență pe perioada studiilor.

CONSILIUL DIRECTOR
Captură de ecran 2022-10-30 131425
SECRETAR GENERAL

                - Vineticu Lucian


PREȘEDINTE

”Mă numesc Alex, tocmai ce urmează să încep ultimul an de licență la Facultatea de Științe Politice la SNSPA, specializarea SP. În paralel, urmez studii juridice la Facultatea de Drept - Universitatea Nicolae Titulescu.

Sunt președintele Ligii Studenților în Științe Politice și Administrative din cadrul SNSPA (LSSPA-SNSPA), organizație care, din septembrie 2021, reprezintă toți studenții SNSPA.”

                                                          - Alexandru Rădulescu

director general

”Mă numesc Erol și sunt student în anul III la Facultatea de Științe Politice în cadrul SNSPA, respectiv în anul V la Medicină Generală în cadrul UMF „Carol Davila”.  Am făcut voluntariat încă de la 14 ani, întrucât am crescut într-o comunitate și societate bună, motiv pentru care am vrut să răsplătesc societatea cu timpul și activitățile mele. 


Sunt Vicepreședintele pentru Relații Externe al Ligii și vă anunț că urmează să avem multe activități faine în anii ce urmează!”

                                            -Andrei Erol Constantin

SCOPURILE LSSPA
reprezentare

Reprezentarea membrilor săi față de conducerea și administrația facultăților din cadrul SNSPA din Bucureşti, față de alte structuri ale
Ministerului Educației și Cercetării, Organele puterii de Stat, precum și organizațiile similare
naționale și internaționale

DEZVOLTARE

Dezvoltarea autonomiei universitare și a autodeterminării comunității universitare. Consolidăm imaginea studenților și a drepturilor acestora. Creionăm identitatea educațională și în concordanță cu nevoile tuturor.

promovare

Promovarea spiritului democratic, antitotalitar în mediul universitar, contribuirea la un climat de respectare a drepturilor omului și cetățeanului. Este important să cunoaștem viziunea fiecărui student și să ne concentrăm atenția asupra tuturor aspectelor importante

SUSȚINERE

Susținerea dezvoltării mişcării de voluntariat, respectând independența și diversitatea opiniilor și a opțiunilor, în scopuri, cu titlu exemplificativ, artistice, culturale, civice, sportive, recreative, educaționale, științifice, de socializare

consultare

Consultarea programei de învățământ în dialog cu structurile de conducere abilitate din cadrul SNSPA;

dezbatere

Dezbaterea de probleme relevante pentru studenții din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative;

încurajare

Încurajarea activităților editoriale (tehnoredactare, editare, multiplicare, tipărire, aplicații multimedia-filme cu caracter științific, documentar, publicitar, informațional și artistic);


Informare

Informarea studenţilor în legătură cu diferite activităţi şi oportunităţi curriculare, precum şi extra-curriculare; informarea studenţilor cu privire la drepturile lor educaţionale şi sociale

COLABORARE

Colaborarea şi menţinerea legăturilor cu instituţii ce activează în aceleaşi domenii